Preview AC Milan – FC Barcelona

Meciul asteptat de toata suflarea fotbalistica a sosit. Miercuri la ora 21:45 se vor intalni, pe San Siro, AC Milan si campioana en-titre a Europei, FC Barcelona.

In tur rezultatul a fost 2-2 dupa un meci spectaculos, in care au lipsit Ibrahimovici si Robinho dar a stralucit Pato. Acum situatia este ceva mai buna pentru AC Milan, din punctul acesta de vedere, toti atacantii Milanului fiind disponibili. Evident intriga nu putea lipsi la un asemenea meci. Toti ochii vor fi atintiti asupra lui Zlatan care joaca impotriva fostei sale echipe dupa ce a aruncat cu cuvinte grele inspre Pep Guardiola in cartea sa proaspat publicata.

Dar sa revenim la meci. La Barcelona, dintre titulari, vor lipsi Iniesta (accidentat) si Dani Alves (suspendat). La AC Milan singuri jucatori inapti pentru acest meci sunt Gattuso si Cassano ambi din cauza unor motive medicale.

Asadar, Guardiola va folosi clasicul 4-3-3 compus, probabil, din: Puyol (pe dreapta) Pique, Mascherano (centrali) si Abidal (pe stanga), la mijloc Xavi, Fabregas si Busquets iar in atac Sanchez, Villa si Messi.

In acest moment ambele echipe sunt separate de doar 2 puncte in clasamentul grupei din care fac parte. Asadar castigatoarea meciului de miercuri practic isi asigura locul intai. In cazul unui rezultat de egalitate Barca este avantajata, evident datorita celor 2 puncte in plus.

Milanul a remizat sambata la Firenze, scor 0-0, insa dupa un meci dominat autoritar. Barca vine cu moralul un pic mai ridicat dupa ce a spulberat-o pe Zaragoza cu 4-0 pe Camp Nou.

[FD3_previewBox id_match=93]

30 thoughts on “Preview AC Milan – FC Barcelona”