Posibili adversari pentru Milan

Cel mai abordabil adversar: Bordeaux

Se anunta un meci greu pentru Milan in faza eliminatorie Champions League. Iata lista cu posibilii adversari:

Chelsea

Cel mai greu adversar. Asta nu inseamna ca Manchester United sau Barcelona sunt adversari usor de batut, dar trupa lui Ancelotti este un pic peste formatiile mentionate mai sus. Forta fizica, tehnica si organizarea impusa de Ancelotti fac din Chelsea un adversar de temut pentru orice echipa europeana. Favorita la castigarea Champions League anul acesta.

Posibilitate de calificare: 5%.

Barcelona

Al doilea cel mai greu adversar. Nu mai are aceiasi stralucire ca anul trecut, dar tot sunt mult peste Milan. Totusi, jocul lor a inceput sa dea mici rateuri. Vezi partidele cu Rubin Kazan acasa si Dinamo Kiev in ultima etapa, cand au fost nevoiti sa se intrebuinteze serios pentru o victorie. Faptul ca tot jocul lor se bazeaza pe tehnica si mai putin pe forta fizica face din catalani un adversar mai putin periculos ca Chelsea.

Posibilitate de calificare: 15%

Manchester United

Englezii l-au inlocuit pe Cristiano Ronaldo cu Valencia si au pierdut astfel mult din forta de atac de anul trecut. Si Tevez lipseste din trupa lui Ferguson, fiind cedat la Manchester City. Totusi, ramane o echipa de top. In 2007 Milanul a eliminat Manchester dupa o dubla de vis. Englezii au castigat cu 3-2 meciul de acasa si au pierdut fara drept de apel in fata unui Milan perfect pe San Siro cu 3-0.

Posibilitate de calificare: 20%

Arsenal

Englezii sunt o formatie vesnic in constructie. Asta nu ii face mai putin periculosi, ci doar mai imprevizibili. Anul trecut l-au pierdut pe Adebayor, jucator de 30 de goluri pe sezon in Premier League. Fabergas si Arshavin sunt marile pericole pentru Milan. In 2008 au reusit sa treaca de rossoneri chiar pe San Siro, invingand cu 2-0.

Posibilitate de calificare: 35%

Sevilia

Formatia spaniola deschide seria (de 2 formatii, e adevarat ;)) adversarilor aborabili. Totusi, Sevilia nu trebuie subestimata. Joaca un fotbal frumos, in viteza, care poate pune mai probleme milanului, mai ales noului modul cu doar 2 mijlocasi de acoperire. Ne trebuie partida perfecta acasa pentru a spera la o calificare.

Posibilitate de calificare: 50%

Bordeaux

De departe cel mai abordabil adversar pentru Milan. Laurent Blanc a facut o treaba excelenta la Bordeaux pana acum. A reusit sa il revitalizeze si sa ii puna in valoare calitatile fostului milanez Gourcuff. Campionii frantei au reusit sa se califice de pe primul loc dintr-o grupa cu Juventus si Bayern Munchen. Totusi, lipsa lor de experienta si-ar putea spune cuvantul in fazele eliminatorii

Posibilitate de calificare: 65%

8 thoughts on “Posibili adversari pentru Milan”