Pleaca Pirlo?

Andrea Pirlo este in ultimul sau an de contract la AC Milan si din moment ce Adriano Galliani a declarat ca va discuta reinnoirea contractelor de abia in aprilie mijlocasul italian este liber sa isi negocieze viitorul. Se pare ca nu duce lipsa de oferte, echipe precum Barcelona, Real Madrid, Valencia, Chelsea, Roma sau Inter fiind interesate de playmakerul italian.

Un transfer la Inter este destul de dificil de realizat din motive evidente. Cel mai mare pericol din Italia il reprezinta Roma, mai ales daca Ancelotti va prelua echipa din capitala in vara. Dar cea mai probabila destinatie, in cazul in care jucatorul va pleca, este Spania. Barcelona si Real Madrid il urmaresc de mult timp pe Andrea, iar atat Guardiola cat si Mourinho sunt mari admiratori ai jucatorului. Mai mult, cele doua cluburi sunt cam singurele care isi pot permite angajarea lui Pirlo, italianul castigand intre 5 si 7 milioane de euro pe an, in functie de bonsuri (1 milion daca se castiga campionatul plus inca 1 milion daca se castiga Champions League).

AC Milan este constienta de interesul marilor echipe ale batranului continent pentru jucatorul sau si este imposibil de crezut ca Galliani nu a discutat deja cu agentul jucatorului o intelegere de principiu pentru aprilie. Rezultatul discutiilor il vom afla in aprilie, cand vom stii daca Andrea Pirlo va ramane rossonero sau isi va lua adio de la San Siro dupa 10 ani de activitate.

36 thoughts on “Pleaca Pirlo?”