Pleaca Ibrahimovic, vine Balotelli?

Meciul cu Fiorentina a demonstrat inca o data, daca mai era cazul, ca Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai greu de controlat fotbalisti din lume. Episodul eliminarii care s-a consumat pe stadionul Artemio Franchi i-a facut pe multi sa se intrebe daca Ibra mai trebuie sa continue cu “Diavolul Milanez“.

Problema nu este insa daca Ibrahimovic trebuie sa plece, ci daca Galliani poate sa gaseasca un inlocuitor pe masura suedezului. In cazul in care AC Milan nu decide sa il achizitioneze pe atacant, acesta se va intoarce la FC Barcelona, de unde cel mai probabil va pleca la Manchester City, singura echipa capabila  in momentul de fata sa satisfaca pretentiile salariale ale lui Ibra. Daca Zlatan ajunge la echipa din Manchester, atunci mai mult ca sigur ca Mario Balotelli paraseste formatia engleza.

Cea mai probabila destinatie pentru “Super-Mario”  este AC Milan. Schimbul de jucatori este destul de controversat, Milan fiind in situatia in care ar “scapa de dracu’ dar  ar da de tasu”. Desi Balotelli este un jucator extrem de talentat, escapadele nocturne si toanele mai degraba specifice adolescentei decat unui tanar de aproape 21 ani ii pun transferul sub semnul intrebarii. Zilele trecute unele surse il citau pe Berlusconi zicand ca “Balotelli nu va ajunge la Milan datorita comportamentului sau”.

Pentru 24 milioane de euro si salariul cerut de suedez, AC Milan ar putea teoretic sa gaseasca un tanar atacant de clasa. Daca acest transfer se va materializa prin Mario Balotelli ramane de vazut. Indiferent daca Ibra pleaca sau nu, personal sustin conducerea, deoarece ambele decizii par a fi la prima vedere benefice.

Credeti ca Ibrahimovic ar trebui sa plece din vara? Cine ar trebui sa fie inlocuitorul sau? Pentru a face lucrurile mai interesante, nu aveti voie decat sa dati solutii de atacanti care sa coste maxim 24 milioane de euro 🙂

45 thoughts on “Pleaca Ibrahimovic, vine Balotelli?”