Pirlo si Boateng ar putea juca in derby.

Andrea Pirlo, Kevin-Prince Boateng si Alexandre Pato au un sigur obiectiv: sa fie apti de joc pentru derby. Cei trei jucatori sunt principalele griji ale lui Allegri inainte de derby.

Pirlo lucreaza in atrenamente mai mult sprinturi si schimbari de directie pentru a testa rezistenta genuchiului accidentat pe 11 februarie. In cateva zile va relua antrenamentele cu mingea (alt test pentru genunchi) si imediat dupa va intra la antrenamente cu echipa. Se pare ca mijlocasul italian va fi prezent cel putin pe banca in meciul de 2 aprilie.

Kevin Prince Boateng s-a accidentat in meciul cu Juventus si a jucat la Londra cu glezna nerefacuta. Mijlocasul ghanez are inca probleme si a cerut sa nu fie convocat la nationala pentru a ramane la Milanello.

Alexandre Pato este inca in convalescenta dar brazilianul este jucatorul cu cele mai mari sanse sa fie prezent pe teren pentru AC Milan – Inter. Brazilianul va merge la Londra impreuna cu Thiago Silva pentru un consult la medicul nationalei braziliene si se va intoarce imediat la Milano pentru a-si continua recuperarea.

21 thoughts on “Pirlo si Boateng ar putea juca in derby.”