Pato si Robinho pleaca. Vin Drogba si Strootman

Exceptand o ultima rasturnare de situatie, Pato si Robinho vor fi cedati de la 1 ianuarie. Pato va merge la Corinthias in timp ce Robinho are de ales intre Flamengo si Santos. Vanzarea celor doi atacanti rossonerii va aduce in visteria rossonera aproximativ 50 de milioane de euro (24 de euro din vanzarea efectiva si inca 24 de milioane economisite pentru salariile celor 2 pe perioada ramasa din contract).
Galliani a declarat ca daca cei doi vor pleca, Milan va cumpara un atacant. Acesta ar putea fi Didier Drogba sau Mario Balotelli. Cele mai mari sanse le are ivorianul, mai ales datorita faptului ca este liber de contract. Oferta Milanului este de 4 milioane de euro pe an plus bonusuri. Deocamdata, Drogba cere 5 dar probabil ca partile vor ajunge la o intelegere.
Pista Balotelli este una dificila, costul jucatorului este unul foarte ridicat si rossonerii nu sunt dispusi sa cheltuie acum 50 de milioane de euro (25 de milioane transferul + contract de 3-4 ani cu minim 4 milioane pe sezon). Daca se va intampla, transferul lui Balotelli se va incheia in vara.
Cu restul de bani, Milan va incerca sa il achizitioneze pe Kevin Strootman. PSV cere 10 milioane, Milan ofera 6 si nu va merge mai mult de 7.

41 thoughts on “Pato si Robinho pleaca. Vin Drogba si Strootman”