Pato si Ambrosini indisponibili 2-3 saptamani

AC Milan a comunicat astazi ca jucatorii Massimo Ambrosini si Alexandre Pato au efectuat primele teste medicale si vor fi recuperati complet duap 2-3 saptamani.

Iata comunicatul oficial:

Doctorul Gianluca Melegati comunica faptul ca cei doi fotbalisti accidentati ieri Massimo Ambrosini si Alexandre Pato au efectuat primele examene medicale in aceasta dimineata. Capitanul rossonerilor a fost examinat si de doctorul Piero Volpi, expert in traumatologie sportiva si a fost diagnosticat cu intinderea genuchiului stang, fara a rupturi ale ligamentelor. Perioada de recuperare este de circa 3 saptamani. Examenele efecutate de Alexandre Pato au evidentiat o mica intindere al muschiului aductor al gambei stanga. Pato va fi recuperat intr-o perioada de 2-3 saptamani.

Este evident ca cei doi jucatori vor lipsi in meciurile cu Catania, Lazio, Genoa, Ajax si chiar si Parma. Robinho si Boateng vor trebui sa suplineasca lipsa celor 2 titulari. Din pacate, Alexandro Pato confirma si in acest an (sper pentru ultima data) fragilitatea musculara de care a dat dovada de cand a venit la milan. Problemele musculare sunt destul de obisnuite la varsta lui si la ritmul de dezvoltare musculara din ultimii ani in conditiile in care tanarul atacant joaca meci de meci. Sa speram ca perioada de recuperare va fi mai mica pentru ca Milanul are nevoie de el.

9 thoughts on “Pato si Ambrosini indisponibili 2-3 saptamani”