Pato revine. Galliani nu intra in polemici

Atacantul lui AC Milan a promis ca va juca impotriva lui Manchester United.

Jucatorul in varsta de 20 de ani, a revenit ieri din Brazilia unde a urmat un tratament pentru problema sa musculara. Chiar de la sosirea sa in aeroport Pato a declarat: “Ma simt bine si sigur voi fi refacut pana la meciul cu Manchester de pe 16 februarie. Am vazut derby-ul la telelvizor. Am pierdut, dar sezonul nu s-a terminat inca. Mai sunt multe meciuri de jucat.” Pato a incercat sa isi incurajeze coechipierii dupa infrangerea suferita in Cupa Italiei, cu Udinese:S-a muncit mult mai ales pe faza de constructie. Li s-a permis oaspetilor sa contraatace prea mult.

Vice-presedintele lui AC Milan, Adriano Galliani satul de polemici

Adriano Galiani spune ca dupa zilele tensionate din preajma derby-ului cu Inter este satul de polemici si nu mai vrea sa vorbeasca despre alta echipa in afara de AC Mlan. Jose Mourinho si Massimo Moratti au sugerat ca cineva incerca sa impiedice pe Inter sa ia titlul, chiar si dupa victoria cu 2-0 impotriva Milan-ului. Asta din cauza faptului ca au fost nevoiti sa joace multe meciuri in 10 oameni: “Nu am nimic de spus. Voi vrbi numai despre probleme tehnice ca prietenul meu Leonardo. Ce cred eu despre problema asta o sa tin pentru mine. Nu vreau sa vorbesc despre alta echipa in afara de AC Milan.

Galliani si-a concentrat declaratiile pe dezamagitoarea infrangere din Cupa Italiei, impotriva lui Udinese: “Sigur, atunci cand pierzi esti dezamagit si marat. Am traversat o foma buna o buna perioada de timp. Am jucat bine mult timp. Acum am avut 3 zile mai dificile.  Oricum, eu cred ca aceste zile au luat sfarsit.

La final,  Galliani a spus ca este increzator in faptul ca Klaas-Jan Huntelaar va ramane la AC Milan pana la sfarstul sezonului: “Huntelaar trebuie sa isi revina si sa fie linistit ca Ac Milan nu il va vinde. Nimeni nu a facut nicio oferta pentru el.

5 thoughts on “Pato revine. Galliani nu intra in polemici”