Pato out, Tevez in. UPDATE. Comunicat oficial al clubului: Pato ramane la Milan. Tevez nu mai vine

UPDATE 2.

Se pare ca Milan s-a retras din tratativa pentru Tevez. “Pato ramane la Milan, Tevez nu mai vine” ar fi declarat Galliani pentru Sky.

UPDATE.

Pato ramane la Milan! Se pare ca jucatorul a refuzat transferul la PSG! AC Milan a dat un comunicat de presa in care confirma faptul ca Alexandre Pato va ramane la Milan. “AC Milan comunica faptul ca Alexandre Pato ramane la Milan. Atacantul a decis sa isi continue cariera la AC Milan. Pato a declarat ca “Milanul este casa mea. Nu vreau sa imi intrerup cariera la Milan dupa ce am castigat primele mele trofee cu Milan. Vreau sa contribuo decisiv la istoria acestui club si la viitoarele succese ale acestui club. Este o zi speciala pentru mine. Tin sa multumesc presedintelui Berlusconi, clubului AC Milan si tuturor suporterilor rossonerii.

Potrivit L’Equipe, Milan s-a inteles cu PSG pentru transferul lui Pato. Brazilianul se va transfera in Franta pentru aproximativ 35 de milioane de euro si va castiga in jur de 7 milioane de euro anual. 28 de milioane vor fi livrati rossonerilor imediat in timp ce restul vor veni sub forma de bonusuri. Agentul jucatorului va zbura maine la Paris pentru a finaliza afacerea. Intre timp, Moratti s-a resemnat in ceea ce il priveste pe Tevez, presedintele Interului declarand ca “Probabil Tevez va merge la Milan.”. Se pare ca Adriano Galliani este la Manchester pentru a finaliza transferul argentinianului.

79 thoughts on “Pato out, Tevez in. UPDATE. Comunicat oficial al clubului: Pato ramane la Milan. Tevez nu mai vine”