Pato, investigatii complete in SUA

Stafful milanez este in alerta maxima din cauza numarului exagerat de mare al accidentarilor musculare suferite de Alexandre Pato. Brazilianul a fost programat pentru investigatii complete si o analiza amanuntita a structurii sale fizice in SUA. Se banuieste ca toate necazurile sunt cauzate de cresterea rapida a jucatorului care s-a inaltat cu 8 centimetri si a adaugat 8 kilograme de muschi in ultimul an. Daca intr-adevar aceasta este cauza accidentarilor, rossonerii nu ar trebui sa fie ingrijoriati. De la anul, jucatorul va fi apt de joc si mult mai putin predispus accidentarilor de acest fel. Explicatia pare plauzibila mai ales ca inainte de acest an, jucatorul nu a mai avut accidentari de acest tip.

In ciuda acestui fapt, conducerea rossonera nu risca nimic si isi vor trimite jucatorul tocmai in SUA la un renumit specialist in probleme musculare. “Il vom duce la cel mai bun medic din lume in ceea ce priveste problemele musculare. Trebuie sa intelegem care este problema, daca este una, si vom face absolut orice pentru a reusi acest lucru.  Trebuie sa vedem daca ceea ce se intampla cu Pato este din cauza cresterii sau nu.” declara Galliani.

Declaratiile numarului 2 rossonero ne dezvaluie toata ingrijorarea pentru problemele jucatorului. Alexandre Pato este un atacant cu un potential extraordinar care poate deveni un adevarat fouriclasse. Daca exista, problema musculara trebuie identificata si rezolvata inainte sa loveasca decisiv moralul si curajul jucatorului pe teren. Fotbalul nu asteapta pe nimeni.

20 thoughts on “Pato, investigatii complete in SUA”