Parma – AC Milan 1-0. Declaratii ale jucatorilor dupa meci

La afarsitul meciului impotriva Parmei, iata ce au declarat unii dintre jucatori:

Zambrotta: “A fost greu imporiva unei echipe in forma, am incercat, dar nu a iesit chiar bine. Suntem pregatiti de lupta in continuare, inca mai sunt meciuri de jucat in campionat si vom mai avea oportunitati. Apararea sufera, vom evalua situatia, dar suntem inca in lupta alaturi de Roma si Inter. Acasa jucam bine si vom avea sansa sa ne apropiem, drumul e inca lung, iar la sfarsitul campionatului mereu sunt surprize. In ultima perioada ne-am cam chinuit sa marcam, asta e situatia, o vom analiza impreuna cu antrenorul.”

Abbiati: “Parma a jucat mai bine decat noi, ne-au asteptat si ne-au contraatacat, iar noi nu ne-am putut face jocul. Astazi nu a mers nimic bine, am aparat prost, nu am o problema sa o spun, Morrone a recuperat mingea si s-a ajuns la gol. Trebuie sa credem in continuare, sa ne gandim la meciul cu Lazio, chiar daca avem cativa jucatori suspendati. Vor lispi jucatori fundamentali ca Pirlo sau Ronaldinho dar dorinta de a invinge va fi puternica, nu cedam niciodata, cursa e inca deschisa.”

Inzaghi: “Am incercat sa castigam sub orice forma. Am avut o ocazie buna, am incercat un lob dar nu a intrat. Chiar si egalul ar fi fost util dar a venit golul lui Bojinov. Astazi arbitrul a fost putin nervos, dar sa nu ne gandim la asta, ci sa ne gandim la noi. Acum va trebui sa castigam impotriva lui Lazio, sa ne antrenam bine si sa castigam, asta e singura cale corecta. Cursa e inca deschisa, sa ne apropiem de Inte, dar trebuie neaparat sa luam 3 puncte cu Lazio, care e in forma.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.