Palermo – Inter 1-1. AC Milan ar putea ajunge pe primul loc diseara

Aseara, dupa cum deja ati aflat, Inter a facut egal in meciul disputat pe stadionul Renzo Barbera, al ehipei Palermo. Din cauza meciului solicitant de la Londra sau nu (chiar nu ne intereseaza), Inter a avut un meci greu cu un Palermo care a avut mai multe ocazii si contraatacuri prin care puteau chiar castiga.

Avand in vedere ca Milan joaca dupa ce deja cunoaste acest rezultat al Inter-ului, cred ca vor fi suficient de motivati sa castige, in ciuda absentelor. Plus ca echipa a avut si o saptamana de recuperare si pregatire a meciului.

In ultimele 7 etape ramase, Inter mai are cel putin 3 meciuri unde mai poate lasa puncte, deplasare la AS Roma, deplasare la Fiorentina si meci acasa cu Juventus. Asta pe langa meciurile din UEFA Champions League, care se pare ca nu se vor opri in sferturi avand in vedere ca au cazut cu CSKA Moscova, un adversar destul de accesibil. Parcursul din UEFA Champions League in mod cert le va ingreuna situatia din perspectiva luptei cu noi din Serie A. Pe de alta parte sa nu uitam ca ei mai au de jucat si in Coppa Italia, unde iar vor avea un meci greu, tot cu echipa lui Mutu, Fiorentina. Vor juca cu Fiorentina de 2 ori in 3 zile, dupa ce se intorc de la Moscova.

Ca sa nu o mai lungim, incepand din etapa urmatoare Inter va juca din 3 in 3 zile cel putin pana pana pe data de 2 mai, cand iar are o deplasare usor dificila (si din prisma oboselii acumulate pana atunci), la Lazio. Am luat in calcul si semifinalele UEFA Champions League, unde cred si sper ca Barcelona le va da o lectie buna de fotbal.

AC Milan, pe de alta parte, ar mai avea cam 2 deplasari mai grele: la Parma si la Palermo, si un meci mai greu acasa cu Juventus. Dar atunci sper sa fim campioni. FORZA MILAN!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.