Palermo – AC Milan 2-1. Milan se opreste in semifinale

Allegri ne propune un Milan cu Nesta alaturi de Thiago Silva in centrul apararii dar fara Boateng si Ibrahimovic, ambii acuzand diverse probleme fizice. Milan joaca astfel acelasi 4-3-1-2 dar cu Seedorf in spatele lui Pato si Robinho in timp ce la mijloc joaca Flamini, van Bommel si Pirlo. Palermo stie ca un egal la mai putin de 3 goluri este de ajuns pentru a merge in finala si intra pe teren cu un 4-3-2-1 destul de defensiv dar care poate fi periculos pe contraatac prin Pastore si Hernandez.

Prima repriza este una echilibrata, cu Milanul care are majoritatea posesei si cu un Palermo ce asteapta contraatacul potrivit. Contraatac ce nu vine in primele 45 de minute mai ales datorita cuplului de centrali rossonerii. Milanul incepe insa tare si are prima si singura mare ocazie la inceputul meciului. Pirlo il lanseaza pe Robinho singur cu Sirigu dar brazilianul nu se dezminte si trimite mult peste poarta. Rossonerii mai trec pe langa gol in cateva ocazii prin Flamini si Antonini (care este inlocuit de Bonera in minutul 45 dupa ce este accidentat fara intentie de Thiago Silva) dar nu reusesc sa sparga defensiva condusa destul de bine de romanul Goian si ambele echipe intra la vestiare fara gol inscris.

Repriza secunda ne arata un Palermo mult mai prezent in jumatatea rossonera si dupa doua ocazii bune ale milanezilor gazdele reusesc sa inscrie in urma unui corner. Ilic sare peste toata apararea adversa si trimite catre Migliacio care il invinge pe Abbiati de langa Thiago Silva. Milan se arunca in atac si Palermo dispune de mult spatiu pe contraatac. Lucru care se intampla 10 minute mai tarziu cand Ilicic scapa singur cu Abbiati si Van Bommel il faulteaza in postura de ultim aparator. Rosu si penalty transformat de Bovo care se vede eliminat 2 minute mai tarziu pentru un fault dur la Pato. Allegri arunca tot atacul in teren golul inscris de Ibrahimovic pe final de meci nu este de ajuns pentru ca Milan sa ajunga in finala. AC Milan isi incheie aventura in cupa Italiei in fata celor de la Palermo, echipa ce a pus mari probleme rossonerilor oridecateori i-a intalnit.

[FD_ratings id_match=”67″ hometeam=”no” awayteam=”yes”]

24 thoughts on “Palermo – AC Milan 2-1. Milan se opreste in semifinale”