Operatia lui David a fost un succes

Sezonul fotbalistic s-a sfarsit pentru David Beckham. Acesta a suferit o ruptura la tendonul lui Ahile si a fost operat de urgenta astazi.

Potrivit ziarului ¨Leggo¨, medicul japonez Sakari Orava, a declarat ca operatia lui David Beckham a decurs fara probleme. Cu toate acestea, Orava a declarat ca nu crede ca englezul va fi capabil sa participe la Cupa Mondiala.

Pronosticul medicilor este deocamdata rezervat. Cert este ca englezul nu va maiputea participa nici la meciurile din cadrul Cupei Mondiale.

Jucatorul se afla deja în Finlanda, unde va avea loc interventia chirurgicala, efectuata de echipa profesorului Sakari Orava. Cel putin cinci luni va dura recuperarea lui Beckham.

Victoria Beckham se va întoarce de urgenta în Europa, fiind extrem de preocupata pentru starea sotului sau.

Lacrimile de bucurie de la finalul meciului trist pentru Milan de la Manchester, cand a fost ovationat la scena deschisa de fanii lui United pt ceea ce a facut în trecut la aceasta echipa, s-au transformat duminica seara în lacrimi amare pentru David Beckham. De data asta la finalul victoriei cu Chievo (1-0).

Englezul s-a accidentat stupid, cu doar cateva minute înainte de finalul partidei, dupa ce a executat scurt o lovitura libera.

Cu fata schimonosita de durere, Beckham a iesit de pe teren sarind într-un picior: ruptura a tendonului lui Ahile de la piciorul stang, a sunat verdictul medicilor.
Desi Fabio Capello l-a sunat imediat pentru a-i ridica moralul, Africa de Sud pare o afacere încheiata pentru Beckham, care ar fi devenit primul fotbalist englez cu patru turnee finale de Cupa Mondiala în palmares.

Beckham a fost operat ieri în Finlanda, la Helsinki, verdictul medicilor lasand putin loc pentru sperante: „Va avea nevoie de minimum patru luni de recuperare pentru ca tendonul lui Ahile este rupt în întregime”.

Englezul a trecut prin momente similare si în 2002, cand, la 11 aprilie, si-a rupt al doilea metatarsian de la piciorul stang. Desi atunci a reusit sa revina la timp pentru Mondialul din Coreea si Japonia, de data asta însa gravitatea accidentarii nu lasa loc nici pentru miracole.

Fabio Capello nu renunta!

Va lipsi de pe gazon minimum 4 luni, dar Capello îl asteapta: “Sper sa se puna pe picioare, pentru ca eu contez pe el în preliminariile pentru Euro 2012”. Selectionerul Angliei îi pregateste o surpriza lui Spice Boy. Desi visul de a merge la CM din Africa de Sud s-a spulberat pentru Becks odata cu grava accidentarea suferita duminica, Fabio Capello  nu vrea sa se desparta de el la turneul final. si vrea sa-l ia ca al 24-lea jucator al “nationalei” Albionului.

Italianul vrea sa-i rezerve lui David rolul de mascota sau de capitan nejucator, conform modelului din tenis la Cupa Davis. Argumentul lui Capello în aceasta alegere ar fi capacitatea lui Beckham de a tine vestiarul unit si experienta sa deosebita acumulata la trei turnee finale de Mondial.

Multumiri lui Alin (juiCe) pentru articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.