Oficial! Torres a fost transferat la AC Milan

Transferul lui Fernando Torres la AC Milan a fost oficializat de amblele cluburi prin comunicate oficiale pe site-urile AC Milan si Chelsea.

Fernando Torres vine la AC Milan sub forma de imprumut pentru 2 sezoane. AC Milan are optiune sa prelungeasca imprumutul la 3 sezoane. Atacantul spaniol va efectua vizitele medicale maine.

Fernando Jose Torres Sanz este nascut in data de 20 martie 1984 in Fuelnlabrda Spania si a jucat inainte sa vina la AC Milan la Athletico Madrid, Liverpool si Chelsea.

Cea mai buna perioada a sa a petrecut-o la Liverpool unde a reusit sa inscrie 65 de goluri in 102 partide jucate. Odata cu trecerea la Chelsea pentru 50 de milioane de lire sterline, Torres nu a mai aratat acelasi apetit pentru gol. In cei 3 ani petrecuti la Chelsea spaniolul a reusit doar 20 de goluri in 110 partide.

Fernando Torres este dublu campion european (in 2008 a fost desemnat omul meciul in finala disputata impotriva Germaniei) si campion mondial. A castigat Champions League si Europa League cu Chelsea.

7 thoughts on “Oficial! Torres a fost transferat la AC Milan”