Oferta Milanului. Thiago Silva si Ibrahimovic pot pleca doar la pachet

Odata cu reunirea lotului, Adriano Galliani a dezvaluit faptul ca Milan nu exclude posibilitatea ca Thiago Silva si/sau Ibrahimovic sa nu mai joace in tricoul rossonero in urmatorul an. Dupa ce rossonerii au refuzat oferta celor de la PSG, strategia este clara: Milan va accepta doar vanzarea la pachet a celor doi jucatori.

Asta se intampla din doua motive: salariul lui Ibrahimovic si faptul ca suedezul nu prea este dorit de nimeni. Unele cluburi ar putea trece peste cele 12 milioane pe an ce vor trebui achitate unuiĀ  jucator, care desi este unul dintre cei mai buni atacanti din lume va implini in curand 31 de ani, daca pot astfel sa il aduca pe Thiago Silva. Brazilianul este recunoscut ca fiind cel mai bun fundas central din fotbalul mondial si mai toate cluburile mari sunt constiente ca doar cu un astfel de jucator se poate face saltul de calitate.

Prin refuzarea ofertei de 43 de milioane de euro, Milanul a stabilit pretul pentru transferul celor 2. Orice suma oferita peste 55-60 de milioane pentru amandoi va fi acceptata si jucatorii vor fi invitati sa isi negocieze urmatoarele contracte. Daca dealul va avea loc, Milan va avea la dispozitie aproximativ 90-100 de milioane de euro pentru a-i inlocui pe cei doi. Sarcina extrem de dificila, dar nu imposibila. Cu acesti bani in buzunar, Galliani poate face minuni.

Inlocuitori pentru Ibrahimovic sunt destui, Thiago Silva este adevarata problema tehnico-tactica. Brazilianul este un jucator extrem de greu de inlocuit si refuzul celor 45 de milioane de euro este o dovada greu de contestat. Totusi, la o oferta precum cea de mai sus, Milanul nu trebuie si nici nu poate rezista. Ramane de vazut daca echipele seicilor din Europa vor fi ademenite de Galliani.

136 thoughts on “Oferta Milanului. Thiago Silva si Ibrahimovic pot pleca doar la pachet”