Ne miscam si noi mai cu talent?

E timpul ca Adriano Galliani sa incepa sa isi faca treaba. De 5-6 ani tot asteptam reducerile de la sfarsit de sezon si nici macar atunci nu mai nimerim vreun transfer. Intelegem cu toti ca trebuie sa cedam jucatori pentru a transfera unii noi, dar este incredibil cum un club mare cum este AC Milan a ajuns sa stea dupa curul unora ca Oddo, Kaladze sau Jankulovski. Nu ii mai vrea nimeni? De ce ar juca la Milan atunci? Nu vrei sa pleci? Stai acasa. Avem tineri care te pot inlocui. Sa vedem unde mai joci dupa 1 an de jucat fotbal la playstation.

In fata unor oferte decente ne putem lipsi si de Gattuso, Pirlo si Huntelaar. Tot respectul pentru cei doi italieni si pentru ce au facut pentru club, au fost doi jucatori fantastici, fara indoiala cei mai buni din lume pe posturile lor in varf de forma, dar este cazul sa ne luam adio. Orice oferta de peste 10 milioane de euro pe oricare dintre jucatori este acceptata. Pentru Gattuso ar trebui sa facem o reducere si sa il dam chiar si pe 5 milioane. Galliani ar avea in mana minim 25 de milioane si oameni ca Strasser, Ledesma si Zigoni ii pot inlocui cu brio.

Trebuie sa cumparam si trebuie sa cumparam acum. Echipa are nevoie disperata fundasi laterali, doi mijlocasi (unul singur daca nu pleaca nimeni de la mijloc) si un atacant.

8 thoughts on “Ne miscam si noi mai cu talent?”