Napoli – Milan 2-2. Dubla El Sharaawy

Milan pleaca cu 1 punct de la Napoli dupa un meci foarte spectaculos in care ambele echipe joaca un fotbal bun. Ca de obicei, Milan reuseste sa isi faca viata grea singur. In minutul 5, Abbiati greseste inexplicabil la un sut anemic al lui Inler si meciul porneste practic de la 1-0 pentru Napoli. Montolivo are o sansa mare sa egaleze dar sutul italianului din 6 metri trece putin pe langa poarta. Ocazia se razbuna si Napoli face 2-0 la o faza in care Isigne preia nestingherit in 6 metri dupa o pasa laterala, trimite un sut care trece cumva printre picioarele lui Acerbi si Abbiati si intra in poarta.

Napoli - Milan. El Sharaawy inscrie 2 goluri.Norocul Milanului se numeste El Sharaawy care salveaza probabil meciul cu golul din minutul 44. Egipteanul primeste o pasa de la Boateng De Sciglio si suteaza superb din afara careului fara preluare direct in vincul lui De Sanctis. Urmeaza o repriza in care Milan se arunca cum poate in atac si rateaza cateva ocazii mari dar pe masura ce trece timpul echipa lui Allegri e din ce in ce mai expusa in aparare. Abbiati isi mai spala din greseli cu doua interventii bune la Cavani.

Golul egalizator vine in minutul 82. Robinho il serveste excelent pe El Sharaawy care il invinge pe De Sanctis cu un sut plasat la coltul scurt. Atacantul Milanului are 10 goluri in 13 meciuri si este golgheterul la zi al campionatului italian.

Meciul se termina 2-2 si Milan are inca un punct de plecare pentru mult asteptata revenire din acest sezon. Desi echipa a fost mai motivata si mai bine asezata in teren, parca mai tot timpul ne facem viata grea singuri. Greseala lui Abbiati, neatentia defensiva de la golul 2 si deciziile aiurea din atac ne-au costat 2 puncte. Cu un pic mai mult curaj si un pic de atentie in plus Milan ar fi castigat.

27 thoughts on “Napoli – Milan 2-2. Dubla El Sharaawy”