Mr. X,un jucator cu probleme?

In fiecare perioada de mercato, A.C. Milan este asteptata sa faca transferuri care sa intareasca lotul si sa satisfaca dorinta suporterilor de a vedea un Milan mai puternic si mai competitiv. Insa ultimele sezoane au aratat ca aceasta nu mai este echipa care cheltuia sume exorbitante pe fotbalisti ci mai degraba una care profita de problemele acestora cu cluburile la care sunt legitimati.

Anul trecut ,cele mai importante transferuri ale echipei au fost Zlatan Ibrahimovic si Robinho, doi jucatori care nu mai erau doriti de antrenorii lor, fapt ce a facilitat transferurile acestora. Un alt exemplu este Ronaldinho care incepuse sa-si piarda din stralucirea pe care o aratase cu cateva sezoane inainte, el gasind in Milan o sansa pentru a reconfirma. Si exemplele pot continua.

Milan nu mai este de mult echipa care sa se bata pe cei mai in forma jucatorii ai momentului ci mai degraba una care stie sa profite de conflictele dintre jucatori si cluburi. Dintre jucatorii care au fost legati de numele italienilor in aceasta perioada de transferuri, Cesc Fabregas are cele mai multe probleme cu clubul de care apartine, Arsenal. Insa transferul sau este putin probabil, deoarece el si-a manifestat dorinta de a juca pentru Barcelona.

Ramane de vazut care va fi alesul in aceasta vara.

21 thoughts on “Mr. X,un jucator cu probleme?”