Mister X: Montolivo si/sau Aquillani

Fabregas este din ce in ce mai aproape de Barcelona si se pare ca sansele ca jucatorul spaniol sa evolueze pentru AC Milan sunt aproape nule. Data fiind situatia, clubul rossonero se reorienteaza catre autorii golurilor din meciul castigat de nationala Italiei impotriva Spaniei : Alberto Aquillani si Ricardo Montolivo. Ultimul este un jucator de care AC Milan se intereseaza de mai mult timp in timp ce Aquillani este o tinta mai noua pentru rossonerii.

Deocamdata, Aquillani este cel mai aproape de un transfer la Milan, cele 6 milioane de euro cerute de Liverpool fiind la indemana clubului din Via Turati in tim pce pentru Montolivo negocierile continua cu dificultate. Oficialii Fiorentinei nu sunt dispusi sa scada pretul de 10 milioane si Milanul nu vrea sa dea atatia bani pe un jucator in ultimul sau an de contract.

Astfel, AC Milan se gandeste sa il transfere pe Aquillani acum si pe Montolivo in iarna, cand pretul cerut de Fiorentina va scadea considerabil, clubul viola riscand sa il piarda gratis in vara anului 2012.

Desigur, nimic nu se va intampla decat dupa 20 august, Galliani asteptand si alte ocazii pentru a intari lotul rossonerilor.

112 thoughts on “Mister X: Montolivo si/sau Aquillani”