Miscari rossonere pe mercato

“Am citit ca Ancelotti m-a sfatuit sa il cumpar pe unul dintre Anelka si Drogba. Carlo stie fotbal, poate ii transferam pe amandoi (rade). Lasand glumele la o parte, in ianuarie ne suntem obligati sa cumparam pe nimeni si chiar daca va veni cineva, acel cineva va veni sub forma de imprumut pentru ca i-am promis lui Cassano ca ii vom tine locul. Anelka este un jucator important dar eu eram indragostit de Drogba inca de pe vremea cand juca la Marsilia.”

Din cele spuse de Galliani intelegem ca Anelka iese oarecum din discutie si ca Milan va face o oferta pentru Drogba, cel mai probabil o oferta de imprumut pe 6 luni cu optiune de cumparare. Ramane de vazut cat de mult il mai doreste Villas Boas la echipa pe ivorian dar mai ales cat de mult vrea Didier sa plece de la Chelsea. Atacantul englezilor nu a evoluat deloc in Champions League sezonul acesta pentru Chelsea si asta spune multe despre situatia lui Drogba la clubul londonez.

Pe langa un atacant, este foarte posibil ca Milan sa mai aduca cel putin inca un jucator. Numele cel mai vechiculat este cel al lui Ricardo Montolivo. Situatia italianului este una destul de clara: jucatorul s-a inteles cu Milan inca din vara dar Fiorentina nu a acceptat oferta Milanului sau a sperat sa il convinga sa ramana. Perioada de mercato din iarna este ultima sansa pentru clubul viola de a incasa ceva dintr-un eventual transfer. Milan spera sa il aduca pe Montolivo la Milanello pentru 3-5 milioane de euro.

Se pare ca se lucreaza intens si pentru transferul lui Eriksen de la Ajax. De afacere se ocupa Mino Raiola si se pare ca afacerea are sanse bune la un final pozitiv chiar daca jucatorul nu va putea juca in Champions League.

Lasam Europa si mergem in Brazilia, a doua casa a lui Ariedo Braida. “Monitorizam atent situatia, avem un post de extracomunitar liber. Poate va veni cineva sa il ocupe in ianuarie, dar nu exclud posibilitatea ca transferul sa fie pentru echipa Primavera.” declara Galliani zilele trecute. Sunt multe nume pe lista scurta a lui Braida: Dede, Paulinho sau Ralf se numara printre ei. Se pare ca Dede este cel care a impresionat cel mai tare, jucatorul brazilian avand toate calitatile pentru a ajunge un aparator central de top. Desigur, fotbalul brazilian este cu totul altceva fata de ce se joaca in Europa, dar daca Dede a reusit sa il impresioneze pe Braida asta inseamna ca e pe drumul cel bun.

Nu trebuie sa il uitam pe Ganso, unul dintre jucatorii cei mai urmariti de scouterii rossonerii. Talentul exista, fizicul nu. Accidentarile dese nu il recomanda dar daca suma ceruta devine una accesibila, pariul Ganso poate sa merite o incercare.

50 thoughts on “Miscari rossonere pe mercato”