Milanul in picaj

Milan-Juventus un meci in care Milanul a demonstrat faptul ca trece printr-o perioada extrem de dificila,nimeni neavand nicio solutie de salvare.

Din pacate in prima repriza echipa rossonera nu a facut altceva decat sa se apere impotriva unor bianconeri care parca jucau acasa si nu in deplasare.A trecut repriza,important fiind faptul ca nu an primit gol.

In mitanul secund scenariul s-a schimbat mai ales dupa golul marcat de Caceres,dupa o gafa incredibila in apararea Milanului.

Replica Milanului nu intarzie sa apara,o izbucnire de orgoliul ce aduce golul egalizator la capatul unei faza minunate,finalizata de faraon.

De aici parca echipa se imparte,la fel ca si in ultima vreme in doua:cei care nu pot mai mult decat le este valoarea(Bonera) si restul gen Ibra,Robinho care pot dar au o lehaminte extraordinara in ei si au impresia ca trebuie sa joace pentru ei.

Profitand de confuzia generala din tabara Milanului,Juventus un grup unit da lovitura prin acelasi Caceres,la a cata oare greseala in aparare din ultima vreme.

Juventus castiga meritat,iar Ibra este mai preocupat sa se infrunte verbal cu Chielini decat sa joace fotbal.

O partida care ne-a demonstrat faptul ca suntem la limita supravietuirii,pana la revenirea titularilor vom incerca sa nu ne facem de ras.

29 thoughts on “Milanul in picaj”