Milan – Udinese 1-1. El Sharaawy inscrie primul sau gol!

AC Milan nu obtine decat un egal cu Udinese desi la cat de rau au mers lucrurile in prima repriza parca rezultatul nu este chiar atat de rau. Ca si cum nu erau de ajuns absentele lui Ibrahimovic si Robinho, Pato acuza o leziune musculara in minutul 19 si se vede nevoit sa iasa de pe teren fiind inlocuit de El Sharaawy. Dupa 10 minute, Milan ia un gol stupid dintr-o faza care nu anunta nimic. Torje centreaza in careu catre nicaieri, Abbiati scapa mingea, Di Natale intercepteaza si inscrie un gol facut cadou de portarul rossonero. Ghinionul continua pentru Milan cu o bara lovita de Seedorf si cu Abate ratand cu poarta goala.

In repriza a doua Milan ataca cu toate liniile si Udinese trece rareori linia de mijloc. Dupa 3 mari ocazii vine in sfarsit si golul egalizator. Cassano paseaza in lateral pentru El Sharaawy care nu sta prea mult pe ganduri si suteaza plasat la coltul lung. Handanovic nu poate decat se priveasca si tabela arata 1-1. Udinese stie ca daca ramane lipita de linia portii mai incaseaza asa ca iese la joc. Nu prea mult, doar cat sa surprinda pe contraatac. Milan are posesia si domina copios dar nu reuseste sa mai inscrie.

Cei mai buni oameni ai rossonerilor au fost Cassano, Seedorf si El Sharaawy care inscrie la debut. Abbiati este mai intai demon si apoi inger, salvand rezultatul de doua ori in ultimele 5 minute al meciului.

[FD_ratings hometeam=”yes” awayteam=”no” id_match=74]

32 thoughts on “Milan – Udinese 1-1. El Sharaawy inscrie primul sau gol!”