Milan se poate desparti de Abbiati

Intelegerea dintre Christian Abbiati si AC Milan va expira la finalul acestui sezon, goalkepeer-ul Italian declarand ca-si va mai continua cariera de fotbalist doar daca i se va oferi un nou contract pe San Siro.

Ajuns la 36 de ani, Abbiati se apropie de finalul de cariera. Alaturi de Rossoneri din 1998, Italianul a aparat poarta gruparii din Milano in peste 300 de meciuri in toate competitiile, reusind sa castige alaturi de Diavolii Milanezi trei titluri in Serie A si un trofeu Champions League.

Forma pe care o arata in ultima perioada l-ar recomanda in continuare chiar la cel mai inalt nivel, Abbiati fiind ‘ingerul pazitor’ al Diavolilor in multe situatii delicate, care au fost tot mai frecvente in ultima perioada. Insa Italianul a declarat ca nu vrea sa mai continue decat in poarta Milanului.

“Daca voi mai ramane inca un sezon? E normal ca la varsta de 37 de ani sa te lovesti de cateva accidentari,” a declarat Abbiati.

“Ne antrenam zilnic, si chiar cei mai tineri jucatori au probleme. Totusi sunt disponibil, si nu e scris ca eu sa fiu tot timpul prima optiune.

“Normal ca daca clubul spune ca e deajuns, atunci asa e. Insa as adauga ca daca nu voi semna un nou contract aici, in proportie de 90% voi renunta sa mai joc.” a adaugat portarul Milanului.

4 thoughts on “Milan se poate desparti de Abbiati”