Milan s-a inteles cu Yepes

Aparatorul Mario Yepes este primul transfer rossonerilor. Columbianul Yepes va veni gratis de la Chievo Verona si va semna un contract pe 2 ani cu un salariu de 1 milion de euro pe sezon. Astazi este programata intalnirea decisiva cu agentii jucatorului. Yepes isi doreste foarte mult mutarea in Milano, unde traiesc sotia si copii sai.

Yepes este de cativa ani punctul central al apararii veroneze, una dintre cele mai bune din campionat. Are o lovitura de cap puternica, se descurca foarte bine la marcaj si este unul dintre cei mai bine notati aparatori din Serie A. Columbianul si-a inceput cariera la Cortulua si a mai trecut pe la Deportivo Cali, River Plate, Nantes, Paris Saint Germain si Chievo.

Fanii rossoneri au avut ocazia sa il vada saptamana trecuta in ultimul meci al Milanului pe San Siro, cand Milan a reusit victoria in ultimele minute. Yepes a facut un meci foarte bun, anihilandu-l pe Borriello. Singura problema a columbianului este varsta inaintata, Yepes avand 34 de ani. Dar vine gratis si cu siguranta va fi o rezerva mai buna ca Favalli.

7 thoughts on “Milan s-a inteles cu Yepes”