Milan – Livorno 3-0. 5 victorii consecutive si 1 singur gol primit

AC Milan – Livorno 3-0

(Balotelli 42′, Taraabt 52′, Pazzini 82′)

AC Milan invinge pe Livorno cu 3-0 si continua cursa catre Europa League. Dupa 5 victorii consecutive, rossonerii ajung pe locul 6 alaturi de Torino si Parma.

Seedorf incepe meciul cu Abate si Robinho titulari. Apararea este completata de Constant, Rami si Mexes. In spatele atacantilor Taraabt, Kaka, Robinho si Balotelli joaca dublul pivot Montolivo – De Jong.

Prima repriza ne arata un Milan destul de precaut si un Livorno care incearca sa aplice reteta anti-milan: aparare joasa, pressing pe mijlocasi si contratacuri rapide. Milan se tine bine dar are putine ocazii: o bara a lui Rami si un sut al lui Kaka. Totusi, in mintul 42 vine golul. Constant este lasat sa centreze (si o face excelent), Balotelli se inalta si inscrie cu capul.

Mario a disputat astazi meciul sau cu numarul 50 pentru Milan si a inscris golul cu numarul 30, depasindu-si si recordurile personale pentru numarul de goluri intr-un sezon (18 in total din care 14 in campionat)

In a doua repriza Milan apasa un pic acceleratia si Taraabt inscrie dupa un un-doi cu acelasi Mario Balotelli. Livorno incearca sa atace dar ocaziile mari sunt tot pentru Milan.

Pazzini intra in locul lui Kaka si are imediat o mare ocazie de gol dar incercarea sa de lob ajunge in tribune. Se revanseaza imediat insa la un contraatac scoala al rossonerilor condus extraordinar de Balotelli care depaseste 3 jucatori si paseaza decisiv catre Pazzini. Atacantul italian nu mai rateaza si inchide meciul.

Omul meciului este fara indoiala Mario Balotelli in timp ce premiul 2 merge la Adel Taraabt. Poate cel mai slab om al rossonerilor a fost Abate, care are o interventie foarte riscanta la 0-0 cand risca rosul si penalty pentru un fault asupra lui Mesbah.

7 thoughts on “Milan – Livorno 3-0. 5 victorii consecutive si 1 singur gol primit”