AC Milan – Lazio – Etapa 1 Serie A 2014/2015

AC Milan debuteaza in Serie A sezonul 2014/2015 acasa impotriva celor de la Lazio Roma. Partida se va disputa duminica 31.08.2014 de la ora 19:00 si va fi transmisa in direct de digisport 2.

Probabil ca Inzaghi va incepe cu Menez pe post de fals 9 in centrul atacului. Pe flanc il vor ajuta El Shaarawy si Honda. In aparare, Bonera va fi titular in timp ce la mijloc vor juca doi inchizatori, De Jong si Muntari alaturi de Poli.

Fernando Torres, noul atacant al rossonerilor va privi din tribune debutul noii sale echipe in Serie A.

Vor absenta Montolivo si Pazzini (ambii accidentati), Mexes si De Sciglio (ambii suspendati).

Formatii probabile AC Milan – Lazio:

AC Milan (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Bonera, Alex, Armero; Poli, De Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy.

Lazio (4-3-3): Berisha; Basta, De Vrij, Cana, Radu; Parolo, Biglia, Lulic; Candreva, Klose, Keita

Meciul e interesanta, mai ales ca vom vedea cum arata echipa la primul meci oficial cu Inzaghi pe banca.

Daca anticipam un pic meciul si analizam echipa pe compartimente, apararea pare a sta cel mai prost. Jumatate din compartimentul defensiv este nou in timp ce in celalata jumatate nu sunt chiar cei mai buni aparatori din Italia. Am citit undeva ca pana si Berlusconi a incercat sa ii explice lui Abate cum se centreaza la ultima lui vizita la Milanello. Cine stie, poate sezonul asta e ala bun.

Mijlocul va fi probabil format din 2 jucatori defensivi plus Poli, deci nu ar trebui sa ne asteptam la cine stie ce pase filtrante sau la vreo urma de eleganta in joc. De Jong si Muntari vor juca mingea scurt si sigur in lateral sau in spate. Lung in fata nu prea ai unde, Menez nu e Pazzini.

Vom vedea cel putin un sut al lui Muntari trimis in inelul 3 al peluzei si cateva deposedari salvatoare ale lui De Jong. Sper ca Poli nu fie un dezastru tactic si ca va alerga unde si cand trebuie.

Atacul nu arata rau pe hartie si sunt tare curios cum se descurca Menez in centru. Honda pe dreapta pare intotdeauna un pic cam dubios dar alt loc nu avem pentru el in 4-3-3. E singurul care poate de o pasa mai serioasa deci probabil va juca. El Shaarawy il cunoastem si il asteptam cu totii. El reprezinta motivul pentru care mai vine lumea la stadion.

Pronostic? Ca fan Milan, zic 2-1. Daca ar fi sa pun la pariuri as pune ca Lazio inscrie.

8 thoughts on “AC Milan – Lazio – Etapa 1 Serie A 2014/2015”