Milan – Juventus LIVE

AC Milan – Juventus se joaca in seara asta incepand de la ora 21:45. Inaintea partidei, Silvio Berlusconi a facut o vizita la Milanello pentru a motiva echipa pentru meciul din seara asta. S-a discutat despre mercato, tactica si despre declaratiile lui Pato (brazilianul a declarat ca vrea sa joace si ca va veni cu agentul sau pentru a discuta situatia actuala). Berlusconi a precizat ca Pato nu este de vanzare si ca trebuie mai intai sa isi regaseasca forma fizica si psihica.

In ceea ce priveste meciul din aceasta seara, Berluscon a declarat ca a vorbit cu Robinho si se asteapta sa fie titular si se pare ca Allegri il va asculta. Milan va juca impotriva lui Juventus cu El Sharaawy, Robinho si Boateng in fata, ghanezul fiind pus ca fals numar 9 si probabil cu sarcina de a-l marca pe Pirlo. In rest, apararea va fi probabil formata din Abbiati, De Sciglio, Mexes, Yepes si Constant in timp ce la mijloc vor juca Montolivo, De Jong si Emanuelson.

Formatii probabile AC Milan – Juventus:

Milan (4-3-3): Abbiati; De Sciglio, Yepes, Mexes, Constant; Montolivo, De Jong, Emanuelson; Robinho, Boateng, El Sharaawy;

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Isla, Vidal, Pirlo, Asamoah, Marchisio; Quagliarela, Vucinic;

Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct de digisport2.

56 thoughts on “Milan – Juventus LIVE”