Milan – Juventus 1-1. Trebuie sa fim mai tari decat invidia, ghinionul si nedreptatea.

“La 2-0 meciul ar fi fost altul. Cu mai multe mijloce la dispozitie am putea evita astfel de erori. Oricum, am felicitat echipa dupa meciul facut cu Juventus. Misiunea noastra ramane aceiasi: sa fim mai tari decat invidia, ghinionul si nedreptatea.”

Gol anulat Milan

Acestea sunt declaratiile lui Silvio Berlusconi dupa Milan – Juventus. Meciul s-a terminat 1-1 dupa ce au fost comise greseli arbitrale grave. Golul lui Muntari ar fi fost vazut si de un orb intors cu spatele numai de arbitru nu. Este chiar asa de greu ca FIFA, UEFA, Lega Calcio sa apeleze la tehnologie pentru a veni in ajutorul arbitrilor? Nu degeaba striga Robinho “Trezeste-te” la arbitru. Pacat, Milan ar fi trebuit si cu siguranta ar fi meritat sa faca 2-0.

Inca de la inceputul partidei, Milan joaca bine, are ritm, pune in mare dificultate echipa lui Conte si intra la pauza cu un avantaj de 1 gol. Conte schimba sistemul si ia cu asalt poarta lui Abbiati. Rossonerii ajung destul de obositi in ultima jumatate de ora si bianconerii devin periculosi, egaleaza prin Matri in minutul 83 si meciul se termina la egalitate.

Un rezultat nedrept ce lasa un gust amar, acest 1-1 fiind mai mult meritul arbitrului decat al lui Matri sau Conte. Toata echipa rossonera face un meci bun, exceptandu-l pe Pato. Brazilianul probabil nu a respectat nici o indicatie tactica de la Allegri din moment ce a fost inlocuit la pauza, lucru rar in perioada allegriana. In rest numai de bine: Muntari devine o certitudine, Robinho isi asuma din ce in ce mai multe responsabilitati in timp iar echipa arata bine in ciuda unor absente extrem de importante precum Boateng, Aquilani, Nesta sau Ibrahimovic.

Milan ramane aproape de Juve in clasament. Rossonerii trebuie sa isi asculte presedintele si sa demonstreze ca pot fi mai tari decat invidia, ghinionul si nedreptatea.

[FD_ratings id_match=104 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

 

62 thoughts on “Milan – Juventus 1-1. Trebuie sa fim mai tari decat invidia, ghinionul si nedreptatea.”