Milan cauta deja antrenor. Donandoni si Inzaghi in pole position

Scriam ieri ca se intampla ceva ciudat la Milan. Ei bine raspunsul este ca Milan cauta deja un antrenor pentru sezonul viitor. Avem 4 candidati posibili. Acestia sunt Donadoni, Inzaghi, Spaletti si Montella.

Favoritii sunt deocamdata Donadoni si Inzaghi. Donadoni nu ar cere mari investiti la echipa si ar multumi jucatorii italieni din lot. Se pare ca jucatorii pe care Seedorf i-a nemultumit sau folosit mai putin vor reveni ca titulari de baza. Ma refer aici la Abate, Montolivo, Poli sau Pazzini. Mai mult, antrenorul italian ar fi platit considerabil  mai putin decat Seedorf care castiga acum 2,5 milioane de euro pe an.

A doua optiune ar fi Inzaghi dar Pippo este inca destul de neexperimentat in ciuda rezultatelor excelente cu Primavera. Dar si costurile ar fi foarte mici, cu siguranta Inzaghi ar costa mai putin decat oricare dintre cei patru candidati la banca Milanului.

Mult mai greu de ajuns la Spaletti si Montella. Si asta din cauza banilor, Spaletti castiga 4 milioane de euri la Zenit in timp ce Montella are o clauza de reziliere de 7 milioane de euro, prea mult pentru Milan.

Este din ce in ce mai clar ca Seedorf nu va continua si sezonul viitor pe banca Milanului.

6 thoughts on “Milan cauta deja antrenor. Donandoni si Inzaghi in pole position”