Milan – Bologna 1-1. Milan isi distruge si ultimele sanse la titlu

La ora la care este scris acest articol Juventus conduce cu 4-0(!) pe Roma acasa si se distanteaza la 3 puncte de Milan. Rossonerii nu reusesc decat sa confirme pasa extrem de proasta prin care trec. Eliminarea din Champions League parca le-a taiat tot elanul baietilor lui Allegri. De la acel 0-0 pe teren propriu impotriva Catalanilor, rossonerii au reusit sa adune doar 5 puncte din 12 posibile si au aruncat pe fereastra avantajul de 4 puncte in fata celor de la Juve. Egalul de astazi cu Bologna ne-a aratat din nou un Milan cu o gramada de accidentati, fara vreo idee clara de joc, obosit, lent si demotivat.

Bologna inscrie un gol devenit deja oarecum obisnuit pe San Siro, greseala a unui mijlocas urmat de contraatac in superioritate numerica a adversarilor. Urmeaza ca de obicei inevitabilele 60-70 de minute de lupta surda, cu o echipa mica aparandu-se cu 10 oameni in spatele balonului si un Milan care nu reuseste sa inscrie in ciuda unui atac care teoretic ar avea de toate. Tehnica lui Robinho, fizicul si finalizarea lui Ibra, experienta lui Seedorf si imaginatia lui Cassano au fost neutralizate fara prea mare efort de Bologna. Totusi, rossonerii reusesc pana la urma sa egaleze in ultimul minut si obtin un punct care nu prea mai inseamna nimic in conditiile in care Juve ar trebui sa piarda cel putin 4 puncte si Milan sa castige tot.

Rossonerii raman doar cu sanse teoretice la titlu si vina nu este decat a lor. Punctele pierdute cu Catania, Fiorentina si Bologna probabil vor cantari decisiv.

[FD_ratings id_match=118 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

116 thoughts on “Milan – Bologna 1-1. Milan isi distruge si ultimele sanse la titlu”