Milan – Anderlecht LIVE.

Milan – Anderlecht este primul meci pentru rossonerii in Champions League 2012/2013. Grupa din care face parte AC Milan pare una la indemna noastra dar la cum joaca Milan in acest inceput de sezon, nimic este usor. Echipa resmite din plin lipsa jucatorilor cu personalitate, plecarile lui Thiago Silva, Ibrahimovic si a veteranilor Nesta, Seedorf, Gattuso sau Inzaghi lasand vestiarul fara lideri.

Pe langa asta, Allegri are la dispozitie cel mai slab lot al Milanului de cand Berlusconi este presedinte. Absolut nici unul dintre titularii din meciul pierdut cu Atalanta nu ar fi avut loc in primul 11 de pe vremea lui Ancelotti. De echipele conduse de Sacchi sau Cappelo nici nu are rost sa vorbim, loturile de atunci sunt la ani lumina de ce avem acum. Adaugati forma slaba a lui Boateng si Nocerino, accidentarile lui Pato si Robinho, lipsa totala si oarecum justificata a chimiei dintre jucatori si absenta unui adevarat lider in teren si veti obtine o tabloul complet.

Sezonul asta avem o singura sansa: grupul asta de jucatori trebuie sa devina o echipa. Allegri trebuie sa inventeze un joc si sa motiveze extrem de puternic un grup ce acum este slab din punct de vedere tehnic si mental, confuz si fara nici un punct de reper in vestiar si in teren. Singurul lucru care nu poate salva de un sezon jenant este spiritul de echipa. Sper sa il gasim incepand cu Anderlecht.

80 thoughts on “Milan – Anderlecht LIVE.”