Meciul despartirilor. AC Milan – Juventus 3-0

Leonardo termina sezonul si aventura ca antrenor al rossonerilor printr-o victorie frumoasa cu 3-0 impotriva rivalilor de la Juventus. Peste 60.000 de fani isi iau adio de la Leonardo si il contesta pe Berlusconi afisand “Mister e ragazzi: Promossi per l’impegno. Presidente bocciato, assente inguistificato”

Juventus incepe tare si rateaza o mare ocazie dar Milanul porneste samba si dupa ratarea lui Pato reuseste sa inscrie prin Antonini, la primul sau gol in acest sezon. Juventus riposteaza anemic prin Salihamidzic dar tot rossoneri sunt cei care inscriu. Ronaldinho il bate pe Buffon la coltul scurt dupa o combinatie cu Pato. In sfarsit, brazilianul s-a prins ca e mai bine sa finalizeze din pozitii favorabile.

In repriza a doua, publicul si fotbalul isi iau adio si de la Favalli, schimbat in minutul 63 cu Nesta. Dupa 4 minute, rossoneri inscriu din nou prin acelasi Ronaldinho care plaseaza perfect o minge la coltul lung dupa o centrare a lui Zambrotta. 3-0. Meci si sezon terminat. Dida isi ia si el adio de la fani si este schimbat cu Abbiati. La final, Leonardo isi imbratisea toti jucatorii si isi ia adio (temporar, speram noi) de la clubul rossonero.

Nota de final: Zacheroni lasa in tribuna 50 de milioane de euro, Diego si Felipe Melo nefiind convocati pentru ultimul meci din acest sezon.

8 thoughts on “Meciul despartirilor. AC Milan – Juventus 3-0”