Marea infrangere a lui Galliani

Adriano Galliani sufera una dintre cele mai dure infrangeri din toata cariera. Beppe Marrota ii sufla de sub nas transferul lui Tevez si aduce in sfarsit un top player la Juventus. Directorul sportiv al bianconerilor face o afacere de zile mari si reuseste sa il aduca pe argentian in curtea juventina pentru doar 9 milioane de euro plus inca 3 de bonus. Bonsuri ce aproape sigur vor trebui platite, dar care nu intra in bugetul pe anul acesta ci pe cel pentru anul viitor.

Galliani - TevezGalliani a fost extrem de aproape de Tevez in doua ocazii. Prima data la inceputul lui 2012 cand aranjase transferul lui Pato in Brazilia si planul ar fi continuat cu aducerea lui Tevez. Povestea o stiti cu toti, imediat dupa poza cu Tevez si agentul sau intr-un restaurant, Berlusconi parca intentionat a intervenit decisiv pentru ramanerea brazilianului la Milan si transferul lui Tevez a cazut.

A doua incercare a lui Galliani pentru Tevez a avut loc anul acesta. Intelegerea cu jucatorul era deja parafata si Manchester City astepta o oferta oficiala. Probabil ca Galliani ar fi obtinut un pret similar cu cel obtinut de Marrota dar oferta nu a mai venit. Din ce cauza nu se stie exact. Probabil Galliani a avut o intelegere cu agentul lui Tevez ca acesta sa traga de timp pana cel putin la sfarsitul lunii. In timpul asta, Galliani spera sa reuseasca sa vanda ceva, probabil unul intre Boateng, Robinho si El Sharaawy. Marrota probabil a banuit ce vrea sa faca Galliani si l-a prins in offside.

Agentul lui Tevez, prins intre promisiunea lui Galliani si oferta concreta a lui Juve si tinand cont de povestea de la inceputul lui 2012 a ales varianta sigura. Tevez merge la Juventus care se intareste decisiv in atac si ramane de departe cea mai puternica echipa din Italia. Din pacate, Milan pierde un jucator excelent in dauna unei rivale. Marrota il face KO pe Galliani si mareste probabil decisiv distanta intre Juve si Milan.

88 thoughts on “Marea infrangere a lui Galliani”