Manchester United – AC Milan. Ferguson si Leonardo la conferinta de presa

David Beckham revine pe Old Trafford ca sa intorca rezultatul din mansa tur a optimilor de finala a UEFA Champions League impotriva lui Manchester United, echipa care va ataca cum o face de obicei, dupa spusele lui Alex Ferguson, pentru a trece mai departe si pentru a ajunge sa joace a treia finala consecutiva.

Sir Alex Ferguson

La Milan acasa a fost o victorie remarcabila pentru noi. Poate ar fi trebuit sa inchidem meciul la mijlocul reprizei secunde, dar golul lui Seedorf tine confruntarea stransa. AC Milan va trebui sa marcheze, deci se vor deschide. Nu cred ca suntem prea buni in a ne apara, asa ca vom juca jocul nostru normal, iar asta implica atac.

Acum 3 ani n-eam batut cu 3-0 in mansa retur, dar pregatirile pentru meci au fost complet diferite. Putem vorbi cat vreti de mult, dar echipa mea intra pe teren sa joace, sa construiasca si o va face.

Cred ca puterea lui David Backham consta in centrarile sale. E greu de ghicit cu ce echipa vor alege sa inceapa jocul. Daca David joaca, atunci centrarile si loviturile sale libere vor fi o amenintare, bineinteles.

Leonardo

Sunt increzator in ce facem, in felul cum jucam. Chiar si mansa tur a avut multe aspecte pozitive ale jocului si este inca o confruntare deschisa. Am jucat bine si inainte si sunt increzator ca vom realiza performanta de a ne califica.

Nu cred ca aceste meciuri nu sunt decise prea mult de tactici, cat mai mult de atitudinea si abordarea meciului din partea jucatorilor. Avem multe optiuni pentru a alege primul 11, multi jucatori experimentati, obisnuiti cu astfel de meciuri mari.

Clar ca David Beckham este un jucator important pentru noi si vom face vom alege titularii dupa o serie de criterii, dar stim ca este experimentat si putem sa ne bazam pe el daca o sa avem nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.