Manchester United – AC Milan. Brown out pentru 6 saptamani

Nu stiu cum o fi in alte meciuri , dar cand Manchester United – AC Milan se intalnesc, jucatorii englezilor se accidenteaza pe capete.

Intr-un anume fel ma bucur, desi nu da bine sa spui ca te bucuri de raul altuia. Dar maieul imi e mai aproape decat camasa.Astfel mi se schimba grimasa ca si cand as fi inghitit un umeras, atunci cand dau peste vesti de genul celei de mai jos.

Fundasul Wes Brown va sta pe margine intre 6 si 8 saptamani din cauza unei accidentari la picior. Jucatorul in varsta de 30 de ani a fost schimbat la pauza meciului cu Woverhampton Wanderer si va lipsi in mod cert in confruntarea de maine contra Milanului, din  UEFA Champions League.

Din pacate a avut o cariera presarata cu accidentari de lunga durata, si aiata ca acum a mai venit inca una. Sper sa mai prinda ceva din sezonul acesta. Are un os rupt la picior,” a declarat Sir Alex Ferguson referindu-se la problema lui Brown.

Chiar daca se pare ca Rooney va juca pana la urma, cred ca Milan poate sa faca un meci mare si sa arate ca o echipa din elita fotbalului la nivel european si mondial.

Pe langa cei care lipsesc din cauza accidentarilor: Owen, O’Shea, Hargreaves, Giggs, Evans, Anderson si poate si Rafael, care este incert, va mai lipsi si Michael Carrick, suspendat.

3 thoughts on “Manchester United – AC Milan. Brown out pentru 6 saptamani”