Mamadou Sacko, noul nume vehiculat pentru apararea lui AC Milan

Fundasul lui PSG Mamadou Sakho este, conform goal.com, una dintre tintele lui AC Milan pentru acest calciomercato.

Dupa un sezon frustrant pe Parc des Princes fundasul francez de 23 de ani ia in considerare plecarea de la clubul care l-a format nefiind multumit de statutul de rezerva.Fostul antrenor al lui PSG, Carlo Ancelotti i-a preferat pe Thiago Silva si Alex lui Sakho in centrul apararii. Desi i s-a oferit prelungirea contractului jucatorul se gandeste serios sa paraseasca pe PSG pentru a juca mai multe minute la o noua echipa. Se pare ca in cursa pentru internationalul francez ar mai fi Liverpool si Newcastle.

Trebuie sa ma decid, PSG este clubul meu, aici m-am nascut si am invatat fotbal. As vrea sa joc pentru acest club toata viata, dar e clar ca nu vreau sa stau pe banca. Nu am jucat cat mi-am dorit in sezonul trecut din cauza alegerilor antrenorului. Fiecare jucator isi doreste sa joace etapa de etapa. Exista o oferta pentru mine. Voi vorbi si cu noul antrenor sa vedem cum stau lucrurile. Sunt flatat de interesul unor cluburi cu istorie ca Liverpool si AC Milan. Vom vedea ce se va intampla in viitorul apropiat.

Mamadou Sakho

Dupa discutiile cu noul antrenor al lui PSG Laurent Blanc jucatorul se va decide in privinta echipei la care va juca incepand cu sezonul viitor.

Mamadou-Sakho

Mamadou Sakho are 23 de ani impliniti pe 13 februarie, poate juca atat ca fundas central dar si fundas lateral stanga la nevoie, fiind un jucator de picior stang. Are o inaltime 1.87 metri, un joc de cap foarte apreciat si 14 selectii la nationala mare a Frantei, dupa ce a jucat la toate nationalele de tineret si juniori ale Hexagonului. De mentionat ca salariul actual jucatorului este in jur de 3.8 mil. euro.

Credeti ca s-ar potrivi la AC Milan?

23 thoughts on “Mamadou Sacko, noul nume vehiculat pentru apararea lui AC Milan”