Malaga – Milan, meci decisiv

Milan merge la Malaga pentru a iesi din criza si pentru a-si asigura calificarea in faza eliminatorie in Champions League. Se pare ca Allegri s-a hotarat sa ii lase in sfarsit pe Boateng si Nocerino pe banca si va incepe meciul cu spaniolii in modulul 4-2-3-1. De Jong si Ambrosini vor fi asezati in fata apararii in timp ce Montolivo va fi anvansat in linia celor 3 mijlocasi ofensivi. In atac, Pato va fi probabil titular si va fi sustinut de pe flancuri de Emanuelson pe dreapta si El Sharaawy pe stanga.

In ceea ce priveste apararea, Bonera si Antonini vor fi aproape siguri titulari in timp ce Mexes, Zapata, Abate si De Sciglio se bat pentru locurile ramase. Acerbi nu intra nici acum in carti pentru un loc de titular. Echipa ar trebui sa arate cam asa:

Amelia; Abate, Bonera, Zapata, Antonini; De Jong, Ambrosini; Emanuelson, Montolivo, El Sharaawy; Pato.

Meciul de miercuri este unul decisiv pe toate planurile. Moralmente, echipa are nevoie de o victorie mai mult ca oricand. Allegri are nevoie de o victorie pentru a ramane in functie in timp ce clubul are mare nevoie de calificarea in primavara europeana.

13 thoughts on “Malaga – Milan, meci decisiv”