Mai putin de 48 de ore pana la sfarsitul perioadei de mercato

Mai raman mai putin de 48 de ore pana la sfarsitul perioadei de calciomercato. Dupa achizitiile lui Mexes, Taiwo, El Sharaawy si Aquilani, Milan va mai incerca una sau doua lovituri last minute.

Se vorbeste mult despre Diarra, jucatorul lui Real Madrid fiind un inlocuitor perfect pentru Flamini care va lipsi 6 luni. Potrivit Studio Sport, se pare ca Galliani l-a sunat pe Perez pentru a cere un imprumut gratis al francezului.

Desi Silvio Berlusconi a declarat recent ca Balotelli nu este un jucator potrivit pentru Milan, transferul s-ar putea realiza. Dupa achizitiile lui Aquero si Nasri, italianul nu pare ca va mai prinde un loc de titular in atacul celor de la City si Mancini ar putea da unda verde unui imprumut gratis la Milan.

Inca un nume aflat in orbita rossonera este cel al lui Christian Eriksen, unul dintre jucatorii favoriti ai lui Braida. Mijlocasul de 19 ani de la Ajax a fost urmarit in nenumarate randuri de catre scouterii rossonerii si este posibil ca Galliani sa un transfer rapid pana pe 31 august.

Realistic vorbind, in cele cateva ore ramase singurul transfer paluzibil ramane cel al lui Diarra desi si aceasta este dificil datorita timpului scurt ramas la dispozitie. Ramane de vazut ce se va intampla pana maine seara dar cred ca marea lovitura va veni din Brazilia in ianuarie anul viitor, cand la Milan se va ocupa locul de extracomunitar ramas liber.

43 thoughts on “Mai putin de 48 de ore pana la sfarsitul perioadei de mercato”