Lista jucatorilor pe picior de plecare in ianuarie

In perioada de transferuri din iarna, AC Milan s-ar putea desparti de 5 jucatori. Potrivit cotidianului Corriere dello Sport acestia sunt:

  • Christian Abbiati. Dezamagit de pierderea postului de titular in favoarea lui Dida, acesta ar avea oferte de la Genoa si Fiorentina. Daca unul dintre aceste cluburi vine cu o oferta buna, Galliani nu va spune nu.
  • Kakha Kaladze. Dupa ce a dezamagit in ultimele aparitii, Kaladze nu mai intra in planurile lui Leonardo si a ajuns ultima optiune pentru apararea milaneza. Se pare ca singurul club interesat este Dinamo Kiev. Cred ca Milan chiar incearca sa scape de Kaladze. Nu a fost niciodata un jucator de Milan, iar in ultimele sezoane a fost un dezastru.
  • Mathieu Flamini. Venirea lui Beckham inseamna o concurenta si mai mare pentru singurul post de mijlocas defensiv. Nu cred ca Milan va renunta la francez decat in fata unei oferte de peste 15 milioane de euro. Este un jucator de valoare, poate prea energic cateodata.
  • Huntelaar. Olandezul vrea sa prinda un loc la mondiale, dar Leonardo il prefera pe Borriello in atac. Se pare ca Ajax este interesata de serviciile lui. Galliani a declarat ce Huntelaar nu va pleca in iarna iar eu tind sa il cred.
  • Inzaghi. Parma este interesata de SuperPippo. Nu cred ca va pleca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.