Leonardo: “Trebuie sa ne mentinem constanta pentru a castiga Scudetto”

Victoria impotriva Fiorentinei a fost a treia victorie la rand a Milanului, propulsand echipa pe locul 2 in Serie A.

Rossoneri sunt acum la patru puncte de lider, si antrenorul Leonardo spera sa ramana in forma si sa aiba constanta in jocul bun pentru a pune presiune pe concitadina Inter: “Traim cu gandul ca facem lucruri importante. Dar este fundamental sa ramanem concentrati ca sa mentinem acest nivel de joc pana la sfarsitul campionatului,” a adaugat antrenorul in conferinta de presa dinaintea meciului cu Atalanta, de duminica.

In ultimele zile, in centrul atentiei a fost Kaladze, care si-a pus pe tapet frustrarea ca nu joaca sub conducerea lui Leonardo, declarand ca “e ceva murdar la mijloc” si ca va parasi pe Milan la vara: “Inteleg izbucnirea unui jucator care era obisnuit sa joace si sa fie un lider, e de inteles. A si recunoscut ca a facut o alegere proasta a cuvintelor, si nu cred ca e vreo problema. Voi vorbi cu el, stiu ca e dezamagit de alegerile mele, dar fac tot e mai bine pentru echipa la fiecare meci.

Leonardo a schimbat apoi subiectul, aducandu-l pe Pato si forma sa foarte buna, in centrul antentiei: “Pato si-a redescoperit forma foarte buna, oricum el a inscris mereu. A fost imposibil de marcat in unele ocazii. El a fost mereu greu de tinut de catre adversari, asta neinsemnand ca este usor pentru el sa iasa din atentia acestora.

Si putin despre Ronaldinho: “Ronaldinho are o mare varietate de abilitati, mai ales la assist-uri. Marca sa inregistrata este pasa fara sa se uite, care pentru el este o executie naturala. Se bucura de joc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.