Leonardo: Depinde numai de noi

Cu ocazia conferintei de presa inainte de partida cu Zurich, Leonardo, insotit de Luca Anonini care dubuteaza azi in Champions League, a declarat: “Sunt fericit pentru Antonini, a progresat mult de la inceputul sezonului. Partida de azi? Depinde totul numai de noi, suntem intr-o faza pozitiva. Trebuie sa mentinem un nivel foarte ridicat al jocului, fiecare partida are istoria sa, chiar si la nivel psihologic. Cei de la Zurich ne cunosc foarte bine, in partida tur au reusit sa gaseasca noi stimului si sunt sigur ca asa va fi si azi. Echipa noastra este una matura, a trait momente importante in trecut si acum avem constiinta si convingerea pentru a face un meci mare. Ca intotdeauna, obiectivul nostre este sa invingem.”

“Ronaldihno? Conditia sa fizica trebuie evaluata cu grija, dar suntem optimisti, credem ca poate juca. Sunt antrenor de putin timp, de aceea cred ca fiecare partida este foarte importanta.

“Abate si Antonini au raspuns foarte bine modului nostru de joc in antrenamente. Fundasii laterali ofensivi nu trebuie doar sa faca faza de aparare, ci sa reprezinte si alternative in jocul de atac.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.