Lecce – AC Milan 3-4. Boateng salveaza Milanul

Lecce – Milan 3-0/3-4. Meci absolut nebun la Lecce. Milanul din prima repriza, cel cu Ambrosini si Robinho in teren este o echipa ce nu joaca absolut nimic si care comite tone de greseli individuale, Ambrosini, Yepes, Antonini, Abbiati, Robinho si Van Bommel fiind de nerecunoscut. Lecce are meritul de a juca agresiv, cu un pressing axfisiant pe Robinho si Cassano si cu cei doi socsi din joc, mijlocul Milanului nu reuseste sa aduca mingea in preajma careului advers. Echipa gazda inscrie 3 goluri, toate incasate din cauza unor greseli individuale grave si tabela arata un neverosimil Lecce 3, Milan 0.

Ei bine, Milan intra pe teren de abia din repriza a doua, cand Allegri este inspirat si ii introduce pe teren pe Boateng si Aquilani. Ghanezul este decisiv si reuseste sa anuleze avantajul gazdelor in doar 18 minute. Prince inscrie 3 goluri superbe din toate pozitile si devine probabil cosmarul lui Bennasi. Milan continua asaltul si golul 4 vine inevitabil in minutul 83 cand Yepes reia in parta cu o lovitura de cap precisa dupa o centrare buna a lui Casssano.

Milan este de nerecunoscut in prima repriza, Ambrosini facand poate cele mai slabe 45 de minute din cariera. Sunt mari semne de intrebare in ceea ce priveste prestatia a mai mult de jumatate de echipa in prima repriza si Allegri va trebui sa descifreze cauzele unui joc execrabil din partea unor jucatori precum Abbiati, Ambrosini, Robinho, Antonini, Yepes, van Bommel si Robinho.

Dupa pauza, odata cu introducerea lui Boateng si Aquillani, Milan arata o cu totul alta fata. Kevin Prince Boateng este fara indoiala omul meciului, ghanezul oferind o prestatie la superlativ cu 3 goluri foarte frumoase. De remarcat si cresterea constanta de forma a lui Nocerino care este printre putinii jucatori ce merita laudati pentru toate cele 90 de minute in teren.

[FD_ratings id_match=78 hometeam=”no” awayteam=”yes”]

26 thoughts on “Lecce – AC Milan 3-4. Boateng salveaza Milanul”