Lazio-AC Milan. Declaratiile lui Allegri

Massimilliano Allegri a sustinut obisnuita conferinta de presa inainte de Lazio-AC Milan. Iata declaratiile antrenorului italian.

Catania

Intotdeauna am spus ca independent de rezultat stafful tehnic impreuna cu toata echipa trebuie sa analizeze greselile comise si trebuie incercata remedierea lor. In acest moment platim excesiv erorile comise. Problema nu este una tactica, platim foarte mult erorile individuale. In fotbal este esential echilibrul atat pe teren cat si in afara lui. Trebuie sa imbunatatim mult jocul si doar impreuna putem reusi.

Trebuie sa exploatam mai mult caracteristicile individuale ale jucatorilor nostri si trebuie sa verticalizam mai mult jocul. Problema este ca jucam odata la 3 zile cu 2 jucatori care au ajuns la noi in data de 29 august si nu am reusit sa terminam un ciclu de antrenamente complet. Cred ca incet incet se va vedea un Milan mai echilibrat. Conditia fizica a jucatorilor este buna asa cum s-a vazut in meciul cu Catania cand adversarii nostrii nu s-au apropiat de poarta in a doua repriza. Eram convins ca echipa poate sa realizeze lucruri importanta inainte sa vina Robinho si Ibra si sunt convins si acum. Trebuie sa imbunatatim jocul defensiv si pentru asta ne mai trebuie un pic de timp.

Flamini si Robinho

Flamini a inceput antrenamentele cu echipa duminica in timp ce Robinho a fost declarat apt de joc ieri. La Manchester City s-a antrenat foarte putin, a fost o saptamana la nationala, s-a intors si s-a antrenat foarte putin. Avem nevoie de el si nu vrem sa riscam nimic in urmatoarele partide. Ne lipseste Pato chiar daca avem un Inzaghi care la 37 de ani are un entuziasm de junior.

Ibrahimovic

Ibrahimovic se sacrifica la fel de mult cum o fac toti ceilalti. Pippo a jucat foarte bine intr-o pozitie in care nu a mai fost folosit. Ibra trebuie folosit mult mai mult in joc asa cum si Dinho si Pirlo trebuie sa aiba un randament mult mai bun. Repet, trebuie sa ne folosim mult mai mult de calitatile lui Ibrahimovic.

14 thoughts on “Lazio-AC Milan. Declaratiile lui Allegri”