Lazio-AC Milan 1-1. Declaratii dupa meci

Cu vreo 5 minute inainte de deschiderea scorului, Allegri se intoarce catre Tassotti si ii face un rezumat al jocului rossonero, totul in 4 cuvinte: “Jucam ca un cur. Dupa terminarea partidei, italianul rezuma meciul rossonerilor astfel:

Sunt destul de multumit de echipa dupa acest meci. Am vazut multe lucruri pozitive in jocul echipei. A fost o partida jucata cu intensitate. In prima repriza am avut 3 ocazii clare de gol plus o potentiala mare ocazie de gol cand Seedorf a pasat gresit din pozitie foarte buna. A doua repriza a fost mai echilibrata dar repet, echipa mi-a placut mai ales din perspectiva faptului ca nu am mai fost surprinsi pe contraatac. Desigur, trebuia sa ne mentinem avatajul de 1-0 dar am avut ghinion la bara lovita de Zambrotta si Boateng a ratat o mare ocazie pe final. Daca Milan castiga pe Olimpico acum am fi vorbit despre un Milan renascut.

Am jucat cu un fel de 4-4-2 si astfel echipa a fost mult mai echilibrata. Inter la 5 puncte? Noi ne luptam in primul rand cu noi insine. Avand in vedere programul de pana acum, este corect sa spunem ca ar fi trebuit sa avem cateva puncte in plus in clasament. Suntem in intarziere dar campionatul este lung si putem recupera.

Trebuie sa ne imbunatatim jocul. Echipa a cedat terenul dupa ce a inscris si asta nu trebuie sa se mai intample. Totusi, daca privim intreaga partida nu am lasat jocul in mana gazdelor. Trebuie sa gasim victoria cat mai repede.

Nu vreau sa gasesc scuze dar pentru noi Pato este un jucator foarte important si la fel si Ambrosini. Fara ei pe teren partidele sunt un pic mai dificile. Apoi mai sunt si jucatorii noi precum Boateng, Ibrahimovic si Robinho care trebuie sa se obisnuiasca cu echipa.

Corect, victoria trebuie sa vina cat mai repede. Chiar din meciul cu Genoa de sambata. Toata lumea isi pierde rabdarea.

4 thoughts on “Lazio-AC Milan 1-1. Declaratii dupa meci”