La Multi Ani AC MILAN !!!

Associazione Calcio Milan, cunoscut mai bine ca A.C. Milan sau simplu Milan este un club de fotbal cu sediul în San Siro, Milan, Lombardia. Clubul a fost fondat în 1899-Milan Cricket and Football Club– de Herbert Kilpin si Alfred Edwards și alți patru englezi,clubul petrecându-și marea majoritate a istoriei în Serie A, prima ligă a fotbalului italian, petrecând numai doi ani în Serie B în anii ’80.

Clubul a câștigat oficial 18 trofee internaționale recunoscute de Uefa si Fifa și rămâne la egalitate cu Boca Juniors ca având cele mai multe din lume. Milan are patru titluri mondiale, mai mult decât oricare club din lume, câștigând Cupa Intercontinentala de trei ori și Campionatul MoAC-Milan-CEO-Adriano-Galliani-moots-rumours-of-Van-Bommel-acquisition-ngibwv4oglyjo5cdb3ftj4o5-ndial al Cluburilor Fifa o dată. AC Milan a castigat sapte Ligi ale Campionilor.

Pe plan intern, Milan a câștigat 18 campionate, această performanță făcând clubul să fie al treilea din Italia la numărul de campionate după Internazionale Milano si Juventus Torino.

Astazi 16 decembrie 2013 , AC Milan aniverseaza 114 ani de la infiintarea clubului.

5 thoughts on “La Multi Ani AC MILAN !!!”