Juventus – Milan, pe scurt

Conferinta de presa

Maine, cu o zi inainte de Juventus – AC Milan, Ciro Ferrara si Leonardo vor sustine impreuna conferinta de presa la ora 14:00, ora Romaniei. Antrenamentele celor doua echipe se vor desfasura la ore diferite, 12:00 pentru Juventus si 16:00 pentru AC Milan la centrul de antrenament de la Vinovo.

Arbitri

Juventus -AC Milan va conta pentru etapa a 19 din Serie A si va fi arbitrat la centru de catre Antonio Damato, ajutat de asistentii  Maggiani si Pirondini, si de arbitrul de rezerva Romeo.

Declaratii

  • Galliani a declarat pentru La Gazzetta dello Sport ca Juventus – AC Milan ar trebui sa fie considerat adevaratul Derby d’Italia“: “Cifrele o arata clar. Juventus a castigat cele mai multe campionate, iar noi avem cele mai multe trofee.”
  • Mijlocasul lui Juventus Diego spune despre meciul cu AC Milan: “Va fi ca o finala pentru noi. Daca vom castiga, vom reveni pe locul secund.”
  • Dupa meciul bun reusit de milanezi cu Genoa, optimismul e la cote mari in tabara noastra. Antonini arata din plin acest lucru prin declaratiile sale: “Va fi un meci frumos. Suntem cu un punct in fata celor de la Juventus si vom merge la Torino cu aceleasi intentii pe care le-am aratat si cu Genoa. Trebuie sa obtinem toate cele 3 puncte, desi mai avem si un meci restant cu Fiorentina. O victorie ne va permite sa ne distantam de  Juventus si sa abordam partida cu Fiorentina linistiti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.