Juventus-Milan 3-2

milan-1-0-juventus-robinho-penalty-kick-caceres-bonucci-marchisio-boateng

O noua confirmare,de data aceasta venita bine,chiar inainte de pauza competitionala: acest Milan este mult prea mic pentru Europa.

Desi rossonerii au inceput meciul cum nu se poate mai bine,cu gol in secunda 19,pana in minutul 25 aproape ca nu au mai trecut de jumatatea terenului. Juventus a reactionat foarte bine si a presat constant,egaland dintr-o lovitura libera executata foarte bine de Pirlo(!). Milan reuseste sa echilibreze posesia si sa pastreze rezultatul de egalitate pana la pauza.

Schimbarea facuta de Conte a fost foarte inspirata,deoarece nou-intratul Giovinco trece prin apararea rossonera si marcheaza golul de 2-1,de aici incepand declinul. Dupa doar 5 minute,Mexes vede rosu,iar lovitura libera a lui Pirlo ricoseaza la Chiellini,care introduce mingea in poarta,sub privirea de spectatori a apararii Milanului. Meciul se incheie simetric,cu Muntari marcand in ultimul minut,un gol ce nu schimba cu nimic soarta partidei si nici a Milanului actual.

Juventus-Milan 3-2 (Pirlo 15′,Giovinco 69′,Chiellini 75′ / Muntari 1′,90′)

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, Constant, Nocerino(Niang), de Jong(Poli), Muntari, Montolivo, Robinho(Zaccardo), Matri.

http://www.youtube.com/watch?v=SBD9FXI1q5U

16 thoughts on “Juventus-Milan 3-2”