Juventus AC Milan 0-3, testul de maturitate al lui Leonardo

Pentru Adriano Galliani, victoria de la Torino a insemnat un test de maturitate pentru Leonardo, o dovada importanta ca AC Milan este o echipa care stie sa sufere si sa profite de sansele ce i se ofera

Bucuria lui Galliani

Am fost foarte buni, a fost un meci mult asteptat de noi, si pot spune ca am trecut cu brio acest examen. Victoria din acesta seara arata inca o data ca AC Milan este o echipa matura care stie sa joace un fotbal grozav. Sper ca aceasta victorie sa aduca mai multi spectatori pe San Siro, pentru ca acesti baieti, care joaca un fotbal superb, merita acest lucru. In acesta seara toti au jucat foarte bine, incepand cu aparatorii si pana la Borriello, trecand pe la mijlocasi de la Ronaldinho pana la Beckham. Toti au fost foarte buni. De fiecare data cand AC Milan a castigat la Torino, a castigat si campionatul, dar fanii nostri trebuie sa ramana rabdatori.

Analiza tehnica a lui Leonardo

Leonardo s-a aratat foarte multumit analizand din punct de vedere tehnic meciul.

Nu a fost deloc un simplu meci, rezultatul este inselator. In prima repriza am suferit si ne-a luat ceva timp sa ne reorganizam si sa contraatacam. Au facut un pressing agresiv si destul de sus, fapt care ne-a pus in reala dificultate. Una peste alta, am suportat bine suferinta si nu le-am permis prea multe, si aceasta cred ca a fost cheia jocului. Cu toate acestea, golul din corner a lui Nesta venit la timp si am putut sa atacam din acel moment. Lucrurile merg bine, dar mai avem meciuri dificile si trebuie sa ramanem calmi si uniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.