Juventus – AC Milan 0-1. Gattuso aduce 3 puncte

Juventus – AC Milan incepe fara cel mai bun om al Milanului in meciul cu Napoli. Alexandre Pato are febra si este trimis inapoi la Milano de Allegri. Ambele echipe resimt miza meciului si primele 15 minute nu ne ofera decat o singura faza clara de poarta. In minutul 3 Ibrahimovic este gasit foarte bine de Flamini in careul mic dar suedezul trimite peste poarta din pozitie buna. Urmeaza 20 de minute in care ambele echipe duc lupte grele pentru mijlocul terenului.

Del Neri se bazeaza mult pe sprintul si driblingul lui Krasic dar Flamini si Jankulovski fac o un meci destul de bun in timp ce Allegri incearca sa il puna in dificultate pe Sorenson prin urcarile lui Flamini si deplasarile lui Ibra/Cassano dar pustiul se descurca bine.

Juventus urca dar tot Milanul este echipa periculoasa. Vine randul lui Cassano sa rateze cea mai mare ocazie de gol din prima repriza. Italianul este gasit excelent de Boateng in careu, dribleaza scurt dar trimite mult peste poarta singur cu Buffon. Prima repriza se incheie cu o interventie foarte buna a lui Chellini la Ibrahimovic intr-o situatie in care suedezul ar fi avut sansa sa ramana singur cu Buffon.

Repriza a doua ni-l propune pe Robinho in locul lui Boateng dar ne ofera acelasi spectacol: Milan controleaza partida si Juventus este de negasit. Totusi, apararea juventina merge destul de bine, rossonerii nereusind sa il deranjeze pe Buffon decat la o lovitura libera executata bine de Ibrahimovic.

Capitanul Gattuso deblocheaza meciul in minutul 68 cand urca bine in atac si primeste o minge de la Ibrahimovic la marginea careului. Italianul suteaza si il surprinde pe Buffon. 1-0, Juventus incearca sa reactioneze dar Milanul acapareaza mingea si reuseste in mare masura sa tina posesia. Intrarea lui Seedorf in locul lui Cassano ajuta, olandezul aducand experienta in jocul rossonerilor care nu cedeaza nici un metru in fata adversarilor.

AC Milan obtine inca o victorie foarte importanta in cursa catre Scudetto. Echipa lui Allegri face un joc bun, Juventus nu reuseste decat un singur sut pe poarta in inceputul partidei. Precum in meciul cu Napoli, rossonerii joaca excelent in aparare dar in atac se simte lipsa lui Pato si o usoara oboseala a lui Ibrahimovic. Per total, 3 puncte meritate si foarte importante.

[FD_ratings id_match=”50″ hometeam=”no” awayteam=”yes”]

14 thoughts on “Juventus – AC Milan 0-1. Gattuso aduce 3 puncte”